Music News

Tinashe deze maand op Encore Festival preparty

Tinashe deze maand op Encore Festival preparty

August 1st, 2014

Op 23 augustus brengt de stemming er goed in. Dan vindt namelijk de preparty plaats van het Encore Festival. De Amerikaanse zangeres Tinashe mag zich op zaterdag 23 augustus bewijzen in de Amsterdamse Melkweg. De kaartverkoop is gestart via de website van de Melkweg, en de bekende voorverkoopadressen.

Tinashe begon haar carrière in The Stunners, een meidengroep die o.a. het voorprogramma verzorgde voor Justin Bieber. In 2011 viel de groep echter , wat Tinashe de kans gaf om met een sneltreinvaart een bloeiende loopbaan op de rails te zetten. Zo heeft ze diverse modellenopdrachten in de wacht weten te slepen, speelde ze mee in verschillende films en televisieseries als ‘Two and a Half Men’ (als vriendinnetje van Jake Harper) én bracht ze verschillende mixtapes uit.

Afgelopen jaar heeft de 21 jaar oude zangeres een mooie platendeal te pakken gekregen en heeft ze meteen een nieuwe mixtape, ‘Black Water’, uitgebracht. De daarvan afkomstige single ‘2 On’ is –mede dankzij de guest appearance van ScHoolboy Q en de productie van DJ Mustard – een van de grootste clubhits van het moment. De bezoekers van ENCORE hebben de clubbanger (zowel de originele versie als de remix van Drake) de afgelopen maanden regelmatig horen langskomen tijdens hun favoriete avond uit.

Facebook Comments