Music News

Groot succes voor uitverkocht Encore Festival

Groot succes voor uitverkocht Encore Festival

August 30th, 2015

De tweede editie van het Encore Festival is wederom uitverkocht. Dankzij headliners A$AP , DJ Mustard en Rae Sremmurd heeft de organisatie met 12.500 bezoekers het tweede succes te pakken.

Spetterende optredens van nationale en internationale dj’s en live acts, een speciale randprogrammering, een ongekend divers publiek en een nazomers zonnetje zorgden voor een bijzondere feeststemming op de NDSM-werf in Amsterdam. Vanaf 13:00 uur vandaag stond de werf achter het Centraal Station volledig in het teken van hiphop, R&B en aanverwante stijlen waarbij de créme de la créme van live acts en dj’s uit binnen- en buitenland optraden.

Op het programma stonden onder meer Mr. Carmack, Tory Lanez, Cho, Rae Sremmurd en DJ Mustard.

De dag begon met een bijzondere performance van Pell en na het energieke optreden van Boogie volgde de Amsterdamse rapper Cho. De hitmedley van Encore All Stars, bestaande uit artiesten als Ronnie Flex, Dio, Brace en Mocromaniac, zorgde eveneens voor een kolkende tent bij de Live Stage. In de Voyage-tent ging het ook compleet los met shows van o.a. Sam Gellaitry, Sevdaliza, Goldlink en IAMNOBODI. De DJ’s Waxfiend, Snelle Jelle en Prime zorgden voor een fantastische sfeer in de Encore stage. Ook de speciale randprogrammering kon rekenen op een warm onthaal bij het publiek.

Volgend jaar keert de succesvolle spin-off van de Encore-clubnachten terug! De datum en locatie van deze derde editie worden later dit jaar bekend gemaakt. Encore Festival wordt georganiseerd door Greenhouse Talent, Encore en poppodium Melkweg.

Facebook Comments