Music News

Geen cel, maar voorwaardelijk, boete en cursus voor Trey Songz

Geen cel, maar voorwaardelijk, boete en cursus voor Trey Songz

August 19th, 2017

heeft een voorwaardelijke straf gekregen. Hij heeft een gemaakt waardoor hij niet de in hoeft. Als onderdeel van die deal moet Trey een onbekende boete betalen, deelnemen aan een aggressie-cursus en deelnemen aan drugstests.

De zanger werd in december gearresteerd toen hij schade had aangericht aan spullen vlak na een optreden. Ook zou hij een persoon hebben aangevallen. Hij zou zich hebben verzet tijdens zijn arrestatie.

trad in december op in de Joe Louis Arena. Hij zou door de organisatie vriendelijk zijn verzocht het podium te verlaten omdat het optreden langer duurde dan gepland. Het feest mocht niet langer duren dan 23:30 uur. Trey Songz werd kwaad toen de organisatie zijn microfoon uitzette.

Volgens rapporten zou Trey Songz maximaal vier jaar cel kunnen krijgen hiervoor. Door de deal is dat nu van de baan.

Een paar maanden na zijn arrestatie deed Trey zijn verhaal bij The Breakfast Club. “Er zitten verschillende kanten aan,” zei hij. “Wat mensen niet begrijpen is dat de mensen die mijn muziek uitzette heel lang voor mij hebben gewerkt. We hebben een persoonlijke band. Ze startten mijn show drie minuten te laat en stopten vijf minuten te vroeg. Niemand snapt dat.” Hij gaat door: “Ik voelde me niet gerespecteerd. Helemaal omdat het meerendeel van die mensen voor me hebben gewerkt bij iedere show, iedere tour.”

Facebook Comments

Mobile & Tablets