Music News

Meek Mill gearresteerd tijdens Instagram Liveshow

Meek Mill gearresteerd tijdens Instagram Liveshow

August 19th, 2017

Meek Mill zit in de problemen. De rapper werd donderdag in de boeien geslagen omdat hij foto’s en videos op Instagram plaatste dat hij stunts uitvoerde op een dirt bike.

Een woordvoerder van de York Police Department zei dat Meek wheelies uitvoerde zonder helm op woensdag. Ze vonden foto’s en videos op zijn Instagram en arresteerde hem een dag later. Direct tijdens zijn arrestatie ging hij weer live op Instagram.

“What happened? What I do?” De agent reageert: “You weren’t riding on a motorcycle yesterday? I got pictures of you, videos of you running up and down.”

Meek Mill was woensdag niet alleen. Ook A$AP Ferg was aanwezig, zo is te zien op videos die publiceerde.

Joseph Tacopina, Meek’s advocaat, vindt het maar vreemd dat een arrestatie plaatsvind voor zo’n geval en dat het ‘onderzoek’ zich op Instagramvideo’s richt. “Zulke onderzoeken gebruik je voor ernstige delicten. Niet voor het niet dragen van een helm of doen van wheelies. Er was niemand in . Het ruikt naar een persoonlijke aanval naar mijn client.” De advocaat zegt dat Meek Mill in de gaten wordt gehouden omdat hij een beroemdheid is.

Facebook Comments