Music News

ZWEEDSE DJ AVICII (28) OVERLEDEN

ZWEEDSE DJ AVICII (28) OVERLEDEN

April 20th, 2018

De Zweedse dj Avicii is vandaag op 28-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn manager zojuist bekendgemaakt. De dj werd gevonden in Muscat, Oman, ten westen van Saoedi-Arabië.

“It is with profound sorrow that we announce the loss of Tim Bergling, also known as Avicii. He was dead in Muscat, Oman this Friday afternoon local time, 20th. The family is devastated and we ask everyone to please respect their need for privacy in this difficult time. No further statements will be given.” Dat meldt zijn manager Diana Baron.

De oorzaak is nog niet bekend. Wel zou hij als gevolg van overmatig drankgebruik in het verleden hebben gehad van alvleesklierontsteking. Daarop moesten in 2014 zijn galblaas en blinde darm worden verwijderd. In 2016 stopte de dj met touren, maar bleef hij bezig in de studio.

Avicii werd bekend door tracks als ‘Levels’ en ‘Wake Me Up’. Een paar dagen geleden werd bekend dat Avicii is genomineerd voor de Billboard Music Awards voor zijn EP ‘Avicii (01)’. Zijn tegenstanders zijn The Chainsmokers, Calvin Harris en Kygo.

Facebook Comments