Music News

Winterparade naait bezoekers op oudejaarsavond

Winterparade naait bezoekers op oudejaarsavond

December 30th, 2017

Bezoekers oud en nieuw gepland hadden bij de Winterparade in de RAI hebben een dag de tijd om iets anders te plannen. Het feest duurt morgenavond niet tot 02:00 uur, maar stopt al om 22:00 uur. Een drama voor bezoekers die de avond in de RAI hadden gepland.

“Zo belachelijk. Wij proberen nu iets anders te zoeken maar er zijn nergens meer tickets beschikbaar. Bedankt voor het verpesten van onze avond,” zegt een teleurgestelde bezoeker op Facebook. “Dit kan toch niet. En is toch heel erg brutaal om mensen een dag van te voren via de mail te informeren. Volgens mij is dit de reinste oplichting,” zegt een bezoeker tegen AT5.

De organisatie geeft aan de avond te hebben vervroegd vanwege R;omstandigheden’. Ze stoppen het evenement eerder omdat ze rekening willen houden met de buurt. De woordvoerder verwijst hiermee naar Vanhalla Festival vorige week in de RAI. Tijdens dat feest lagen verschillende omwonenden wakker in bed door de harde bassen uit de zaal.

Bezoekers van de Winterparade die een avondkaart hadden gekocht, krijgen een kaart aangeboden voor TIK TAK New Years Eve in AFAS Live.

Facebook Comments

Mobile & Tablets