Music News

Bezoekers Don’t Let Daddy Know boos om versobering festival

Bezoekers Don’t Let Daddy Know boos om versobering festival

March 6th, 2020

De organisatie van Don’t Let Daddy Know in de RAI heeft een deel van de artiesten geschrapt. Ook worden twee van de drie stages niet in gebruik genomen.

Toch weigert de organisatie tickethouders hun geld terug te geven. De organisatie veranderde deze week stilzwijgend de voorwaarden. Een deel van de bezoekers voelt zich hierdoor misleid en heeft de Facebookgroep DLDK FRAUD opgericht.

Het evenement vindt vanavond plaats. In drie grote zalen zouden verschillende muziekstijlen te horen zijn. Gisteren maakte de organisatie al bekend dat twee van de drie zalen worden geschrapt en dat enkele artiesten zijn geannuleerd. Reden daarvoor zou zijn dat veel internationale bezoekers niet kunnen komen vanwege het coronavirus.

De organisatie zegt dat zij buiten hun eigen schuld om genoodzaakt zijn het evenement aan te passen. Ze verwijzen daarbij naar festivals in het buitenland die door het coronavirus zijn afgelast. “We vinden het heel jammer en vervelend voor de bezoekers. We bieden de bezoekers die een hebben gekocht via de officiële ticketshop ook 25 procent korting voor DLDK Amsterdam in 2021.”

Facebook Comments