Music News

Rapper Anne Frank blijft schijt hebben

Rapper Anne Frank blijft schijt hebben

7 months ago

Het ziet ernaar uit dat rapster helemaal niets geleerd heeft. De excuses waren dus nep.

Op Instagram heeft ze haar naam gewijzigd van ‘annefrankje’ naar ‘anneanneannean’ en nu is het weer ‘annefbaby’, wat natuurlijk gewoon een verwijzing is naar ‘Anne Frank’. De zelfbenoemde ster heet zelf namelijk gewoon Anne van der Does. Daar komt geen ‘F’ in voor.

Een aardappel heeft een hoger IQ.

Even leek het erop dat Anne haar Twitter-account had verwijderd, maar die is weer terug. Daar staat sinds vanmiddag een smeekbede op. Eigenlijk valt daar uit op te maken dat ze helemaal niet wist waarvoor ze ‘sorry’ zei. “Ja ik was volwassen in 2013 en Ja ik kan nu een ander persoon zijn met een betere mindset dan 6 (!!) jaar geleden. Niet omdat ik als een mongool deed toen moeten mensen zo met mij omgaan nu. Ik snap, wie zn bil brandt… etc, maar sommige reacties gaan ook mijn pet te boven man.”

Anne vergeet echter dat ze op de dag van de excuses nog een sneer maakte. “een joodse verwijzing ligt tering gevoelig voor jullie maar ik hoor jullie eeecht niet de same energy hebben voor wat joden in 2019 doen in Palestina laten we het daar eens over hebben….. je maakt je druk om een NAAM maak je druk over maatschappelijke problemen ofzo”

Facebook Comments