Music News

Rapper Anne Frank aka SienteLaVibra zegt ‘sorry’ (met haar tieten)

Rapper Anne Frank aka SienteLaVibra zegt ‘sorry’ (met haar tieten)

June 26th, 2019

Rapper ‘Anne Frank’ heeft een storm van kritiek over zich heen gekregen. Het normaal zo stoere grietje zegt nu ‘sorry’ in een gefabriceerde video.

Waar ze vroeger nog wel eens iets liet zien, is Anne Frankje behoorlijk deftig gekleed in de sorry-video, die ze vanavond online zette. “Over een half uur kom ik met een inhoudelijke reactie,” schreef ze daarvoor.

Kranten stonden vandaag vol met verhalen over Anne. Het blijkt dat de zelfbenoemde er jarenlang antisemitische ideeën op na hield, maar ‘Anne Frank’ als artiestennaam zou “totaal onschuldig zijn”.

Toch bewijst onderzoek van het Cidi anders. Zij vonden Tweets van ‘Anne Frankje’, die voorheen bekend stond als ‘SienteLaVibra‘. Afgelopen week mocht ze na het jaren geprobeerd te hebben, eindelijk haar kunstje vertonen op een verzamelalbum van Lange Frans.

En semi-bekendheid gaat niet zonder slag of stoot. De naam was aanstootgevend, maar die zou niet kwetsend bedoeld zijn. Toch wijzigt Anne haar artiestennaam gewoon in ‘Anne’.

“Ik heb shit gestasht in Het Achterhuis,” rapt Anne. “Dat is een beetje pochen,” zei haar zaakwaarnemer Lange Frans eerder. Hij was echter niet op de hoogte van de tweets die de 25-jarige plaatste.

Het is natuurlijk een goeie ingefluisterde publiciteitsstunt, die ze wel moet doen om nog een beetje serieus genomen te worden. Is dit een record voor slechte publiciteit na eerste release?

Goeie stunt, Annie!

Facebook Comments

Mobile & Tablets