Music News

Nieuw bewijs opgedoken in zaak R. Kelly

Nieuw bewijs opgedoken in zaak R. Kelly

February 16th, 2019

Er is nieuw bewijs opgedoken in de zaak tegen . Het zou gaan om een sextape met een minderjarige.

Volgens CNN is er een videotape opgedoken van de R&B-ster met een meisje die zich als minderjarige zou gedragen. De tape is deze week ingediend als bewijsmateriaal in Chicago.

Het is onbekend hoe de video boven water is gekomen. Hij is anoniem opgestuurd door iemand die zichzelf ‘whistleblower against Kelly’ noemt. “My client knows the identity of the girl and R. Kelly. He identified the two of them on the videotape. He worked for and has known R. Kelly for decades and he met the girl on a number of occasions.”

CNN heeft de video bekeken om te kunnen aantonen of het beeldmateriaal echt is. De video duurt ruim 42 minuten. Op de tape is een man te zien die meerdere seksuele handelingen verricht met een meisje, die hem meerdere keren ‘daddy’ noemt.

Opvallend genoeg lijkt dit de video te zijn waarvoor R. Kelly in 2002 terechtstond, maar vanwege gebrek aan bewijs is die zaak vervallen.

Volgens autoriteiten zou dit weleens de doorbraak kunnen zijn en dat zou betekenen dat R. Kelly binnenkort zou worden opgepakt.

Facebook Comments

Mobile & Tablets