Music News

50 Cent wacht nog steeds op 30k van Teairra Mari

50 Cent wacht nog steeds op 30k van Teairra Mari

February 16th, 2019

wil dat vaart zet achter haar betaling. De rapper moet nog zo’n 30.000 dollar van haar krijgen.

Afgelopen maand won 50 de rechtszaak die Teairra had aangespannen tegen hem. De rechter in Los Angeles veegde al haar claims van tafel en eiste dat Teairra een groot deel van de proceskosten zou betalen. Die kosten komen neer op 30.618 dollar.

Volgens 50 Cent heeft hij daar nog geen cent van gezien. Op Instagram eiste hij publiekelijk dat ze dit bedrag naar hem overmaakt. “Bitch if you don’t give me my motherfucking Money. What’s taking you so long? Oh 😳you ain’t got no money.🤔figure it out.”

In mei trok Teairra 50 Cent voor de rechter omdat haar ex-vriend Akbar Abdul-Ahad haar Instagram zou hebben gehackt. Hij had daar een sextape op geplaatst en een foto van Teairra met sperma op haar gezicht. Volgens Teairra zou 50 Cent met hem hebben samengewerkt, want nog geen minuut nadat zij de foto’s verwijderde, stond het beeldmateriaal ook op zijn pagina.

50 ontkende betrokkenheid en zei dat de beelden nu eenmaal op internet rondzwerven en hij ze gewoon had gekopieerd op het moment dat ze bij Teairra online stonden. “Dat kan iedereen doen.” De rechter gaf hem gelijk.

Facebook Comments