Music News

Strijd tussen 50 Cent en Teairra Mari om 40.000 dollar gaat door

Strijd tussen 50 Cent en Teairra Mari om 40.000 dollar gaat door

May 19th, 2021

De strijd tussen 50 Cent en Teairra Mari gaat door.

Volgens officiële documenten wil 50 Cent beslag laten leggen om zo aan zijn geld te komen. In 2019 werd uitspraak gedaan in een rechtszaak waardoor Teairra Mari in elk geval de kosten van 50’s advocaten zou moeten betalen. Dat deed ze maar niet. Sinds die tijd is 50 Cent bezig om aan het geld te komen.

Teairra Mari meldde meerdere keren dat ze het geld niet had. “Van een kale kip valt niet te plukken.” Ook weigerde ze meerdere malen officiële documenten die aan haar werden uitgereikt, onder meer op een vliegveld. De rapper wil nu beslag laten leggen.

Omdat het zo lang duurde, mag 50 Cent ook rente rekenen. De rente alleen al is inmiddels opgelopen tot 2.597,80 dollar.

In 2018 daagde Mari 50 Cent en haar ex-vriend Akbar Abdul-Ahad voor de rechter. Ze claimde destijds dat de twee seksuele foto’s zou verspreiden van haar. Haar ex zou hebben ingebroken op haar Instagram account en een foto hebben geplaatst. Ze verwijderde de foto, maar 50 Cent repostte de foto op zijn eigen Instagram.

De rechter wees de claim af. Teairra Mari moest daardoor 30.000 dollar aan juridische kosten betalen aan 50 Cent. Daar kwamen nog andere kosten bovenop.

Facebook Comments

Mobile & Tablets