Music News

Teairra Mari verliest rechtszaak van 50 Cent; moet 30k betalen

Teairra Mari verliest rechtszaak van 50 Cent; moet 30k betalen

January 12th, 2019

50 Cent heeft de gewonnen die Teairra Mari tegen hem had aangespannen.

De ‘Love & Hip Hop: Hollywood’ ster spande een rechtszaak aan tegen 50 en haar ex omdat ze de twee beschuldigde van seksuele vernedering. Ze claimde dat haar ex Akbar Abdul-Ahad inlogde in haar Instagram-account en een gedeelte van een seksvideo plaatste. Ook werd er een foto gepost met sperma op haar gezicht. Ze verwijderde de content, maar 50 Cent plaatste de content ook nog eens op zijn eigen Instagram page.

“50 Cent has 18 million followers, so I devastated and to make it even worse, even after Instagram took the picture down, he had no remorse, no regard, and he posted another photo and complained that IG was censoring him,” zei Teairra tijdens een persconferentie in mei 2018.

De rechter was het op de een of andere manier niet met haar eens en veegde de zaak van . Teairra moet zelf de kosten voor de rechtszaak betalen en ook 50’s kosten van 30.000 dollar moet ze betalen.

50 Cent sprak zijn trots uit op Twitter. “Now Teairra you can cough up the money or you can go with R.Kelly and shit in a bucket. LOL.”

Facebook Comments

Mobile & Tablets