Music News

Gentleman en Richie Spice op Reggae Village

Gentleman en Richie Spice op Reggae Village

May 13th, 2014

Op zaterdag 28 juni 2014 vindt de eerste editie van Amsterdam Reggae Village plaats in de Heineken Music Hall. Een nieuw festival, waar zowel gevestigde in de reggae scene als nationaal talent een podium geboden wordt. De eerste namen zijn bekend, namelijk niemand minder dan GENTLEMAN & RICHIE SPICE zullen een bezoek brengen aan het festival!

Deze zomer wordt ingeluid met warme sferen in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Geniet van live reggae muziek in meerdere areas, onder het genot van een variëteit aan tropische verassingen. Muziekliefhebbers en reggae fanaten van alle leeftijden komen aan hun trekken bij Amsterdam Reggae Village.

Het eendaagse festival belooft een onvergetelijke beleving te worden, waarbij groots uitgepakt wordt met internationale sterren vanuit de hele wereld. Deze sensationele -up wordt compleet gemaakt door talent van eigen bodem, die Nederland op de kaart zetten in de reggae scene.

Gentleman
In de afgelopen jaren is Gentleman van een jongen die in kleine achteraf clubs optrad, uitgegroeid tot een van de grootste Europese reggae sterren. In het begin van de jaren 90 begon Gentleman zijn muzikale carriere in Duitsland met enkele underground reggae singles Zijn muziek is een mix van roots, ragga en toasting.

Richie Spice
Richie Spice, onder andere bekend van de ‘Grooving my Girl’, ‘Brown Skin’ en ‘Earth a Run Red’. De Jamaicaanse reggae ster behoort samen met z’n broertjes Joseph en Everton tot de meest vooraanstaande muzikale familie van Jamaica. Waar de laatste twee hun roem vergaarden, weet Richie Spice sinds 2002 de ene na de andere reggae te scoren.

Facebook Comments