Music News

Chris Brown zoekt ruzie met Rihanna

Chris Brown zoekt ruzie met Rihanna

May 22nd, 2013

is op weg naar een nieuwe ruzie met zijn ex . De zanger heeft zijn oog laten vallen op Chloe Green, dochter van de rijke -eigenaar. Rihanna spande onlangs een zaak aan tegen de Britse modeketen. Grote kans dat aan het aanpappen is met de 22-jarige om deze reden.

Tot voor kort had ze een relatie met Marc Anthony en sinds Chris en Chloe beiden single zijn, is het stel regelmatig samen gespot. “Sinds hun relaties op de klippen liepen, brengen ze meer en meer tijd met elkaar door. Ze hebben een hoop plezier samen,” zegt een insider. “Chris en Chloe ontmoetten elkaar vorig jaar toen hij optrad tijdens haar verjaardag. Zij was altijd al een groot fan van hem en voelt zich bijzonder tot hem aangetrokken. Het is nog pril, maar ze proberen het absoluut niet te verbergen. Iets wat Rihanna zeker niet zal ontgaan.”

Rihanna spande onlangs dus een rechtszaak aan tegen Topshop. De keten gebruikt foto’s van haar op t-shirts zonder toestemming. De zangeres wil 4 miljoen euro, maar Topshop biedt haar euro.

Facebook Comments

Mobile & Tablets