Overig Nieuws

VIRAL: Kritiek op FamkeLouise door oude vlog

VIRAL: Kritiek op FamkeLouise door oude vlog

December 26th, 2017

FamkeLouise gaat haar vriendje Snapking achterna. Er is namelijk een video opgedoken die het niet zo goed doet in de media.

Het gaat om een oude vlog van Famke waarin ze – samen met een vriendin – een dame uitlacht die ze niet echt knap vinden. De video is viral aan het gaan en er is natuurlijk veel kritiek op. Juist temeer omdat haar vriendje Snapking eerder is uitgekotst om dit soort filmpjes en zij nu de wereld moet redden.

Famke heeft inmiddels gereageerd en zegt dat de video oud is en biedt haar excuses aan. Bekijk de beelden en haar bericht hieronder:

is er een filmpje van bijna 2 jaar geleden viral gegaan, waar ik mij verschrikkelijk voor schaam. Het in dit filmpje is een jong en vooral erg onzeker meisje, dat niet goed besefte wat ik aan het doen was. Het is alles behalve netjes! Ik weet dat ik dit niet kan terug draaien, maar wel voor jonge meiden een sterk voorbeeld kan zijn en nu het goede voorbeeld geven.
Ik ga me er niet van af maken met een stom excuus en ook al is het filmpje oud ik wil bij deze aan iedereen “vooral het meisje” die ik hier mee gekwetst heb mijn excuses aanbieden. Leer van mijn domme fouten en zorg goed voor elkaar! ❤ En @luukikink @rtlboulevard het is zeker blegh!”

Facebook Comments