Music News

Verzoek vrijlating Meek Mill afgewezen

Verzoek vrijlating Meek Mill afgewezen

April 3rd, 2018

blijft zitten waar hij zit: in de . De heeft zijn verzoek om afgewezen.

“This ruling from Judge Genece Brinkley simply reaffirms the fact she has turned Meek Mill’s case into a personal vendetta,” zegt Meek’s advocaat Joe Tacopina tegen TMZ. In het verleden heeft hij de rechter vaker beschuldigd van een persoonlijke wrok richting Meek Mill.

“In spite of the recommendations from the Philadelphia District Attorney’s Office, which was supported by Governor Tom Wolf, the judge continues to stand alone in supporting Officer Reginald Graham’s perjured testimony as well as his criminal behavior that has been documented,” aldus Tacopina. Rechter Brinkley heeft aangegeven dat er geen enkele reden is om haar van de zaak af te halen en dat er ‘geen enkel bewijs is’ dat ze ooit een shoutout heeft gevraagd in één van Meek’s tracks. Meek’s team claimde dat vaak.

De rechter gaf Meek Mill een straf van 2-4 jaar voor het schenden van zijn voorwaarden. Critici vinden de straf te hoog, maar de rechter houdt voet bij stuk omdat het zijn vijfde schending zou zijn. In het verleden zou Meek met drugs in aanraking zijn gekomen en nooit hebben doorgegeven waar hij naartoe ging. Dit is één van de voorwaarden.

Meek’s team gaat in hoger beroep.

Facebook Comments