Music News

Trey Songz meldt zich voor huiselijk geweld

Trey Songz meldt zich voor huiselijk geweld

March 20th, 2018

heeft zich maandagavond aangegeven bij de politie. Na het betalen van een borgsom mocht hij weer gaan.

De zanger zou vorige maand een vrouw hebben geslagen tijdens een feest. De vrouw, Andrea Buera, zegt dat Trey door het lint ging toen ze met een andere man stond te praten. Trey zegt onschuldig te zijn. “Er wordt gelogen en ik word vals beschuldigd ten behoeve van iemands persoonlijk gewin,” zegt Trey. Trey 50.000 dollar als borgsom.

Buera zegt dat ze zo hard is geslagen dat ze met een hersenschudding naar het ziekenhuis moest. Vorige week legde een rechter Trey een contactverbod met de vrouw op.

Niet lang geleden kwam Trey ook al in aanraking met de politie. In december 2016 werd hij opgepakt nadat hij spullen zou hebben stukgemaakt van de Joe Louis Arena in Detroit. De organisatie zette de van de zanger uit omdat er na 23:30 uur lokale tijd niet meer mag worden opgetreden. Dit tot ongenoegen van Trey. Daarna zou hij zich hebben verzet tegen zijn arrestatie en een persoon hebben aangevallen. In augustus kreeg hij hiervoor een voorwaardelijke straf, een geldboete en moest hij op meedoen aan een agressie-cursus.

Facebook Comments