Music News

Nas en Kelis blijven allebei zorgen voor kind

Nas en Kelis blijven allebei zorgen voor kind

March 20th, 2018

Nas en Kelis hebben een overeenkomst bereikt over het voogdijschap van hun 8-jarige zoontje Knight. Ze zullen beiden blijven zorgen voor het jongetje.

Er zijn zelfs afspraken gemaakt over de komende jaren. Met vaderdag zal Knight bij Nas zijn en met moederdag – uiteraard – bij Kelis. Ook over zijn verjaardag zijn plannen gemaakt: op de even verjaardagen is Knight bij zijn vader en op oneven verjaardagen wordt het feestje bij zijn moeder gevierd. Dat betekent dus dat zijn volgende verjaardag bij Kelis wordt gevierd.

Dat de twee eruit zijn gekomen is alleen maar goed voor het jongetje. Het had ook anders kunnen aflopen. Afgelopen jaar claimde Nas nog dat Kelis zijn zoon bij hem wilde weghouden en niet wilde meewerken aan afspraken. De ruzie is blijkbaar bijgelegd, want er zijn nu wel duidelijke afspraken.

Er is nog wel een klein dingetje over de alimentatie. Op dit moment krijgt Kelis zo’n 8000 dollar per maand van Nas, maar Kelis wil meer omdat Nas een beter inkomen zou hebben tegenwoordig.

Nas en Kelis waren twee jaar aan het daten toen ze elkaar in 2003 het -woord gaven. 7 jaar later gingen de twee uit elkaar, niet lang na de geboorte van hun zoon.

Facebook Comments

Mobile & Tablets