Overig Nieuws

Per ongeluk iets gestuurd? Verwijder je Whatsappje

Per ongeluk iets gestuurd? Verwijder je Whatsappje

October 28th, 2017

WhatsApp heeft gewerkt aan een functie waarmee je berichten kunt verwijderen. WhatsApp was daar eerst fel op tegen, maar lijkt zijn oordeel te hebben gewijzigd. Naar verwachting kunnen ook Nederlanders vanaf dit weekend Whatsappjes verwijderen. Verkeerde foto’s of appjes gestuurd naar iemand? Dan kun je ze binnen zeven minuten verwijderen.

“Berichten die je succesvol verwijdert voor iedereen zullen worden vervangen met het bericht ‘Dit bericht is verwijderd’ in de chat van de ontvanger(s). Je kunt berichten alleen verwijderen voor iedereen binnen zeven minuten na verzending. Wanneer er zeven minuten zijn verstreken, is het niet langer mogelijk om berichten te verwijderen voor iedereen”.

Een appje verwijderen doe je door het bericht ingedrukt te houden en de optie ‘verwijderen’ te kiezen. “De functie is nog niet voor iedereen beschikbaar. Er hangt geen vaste datum aan, maar de eerste mensen hebben de mogelijkheid al binnen. Anderen nog niet. Het wordt meestal langzaam uitgerold onder alle gebruikers,” aldus Tweakers.

Facebook Comments