Music News

Famke Louise doet verhaal bij RTL Late Night

Famke Louise doet verhaal bij RTL Late Night

November 30th, 2017

was gisteren te gast bij om haar verhaal te doen. Ze staat al dagen in de trendinglijst van Youtube met ‘Op Me Monnie’ en heeft in korte tijd bijna 5 miljoen views. Onder de ontelbare reacties schuilen een hoop positieve, maar ook een hoop negatieve.

De 18-jarige vlogster deed haar verhaal over wat de negatieve reacties met haar doen. Het is niet de eerste keer dat ze te maken krijgt met haatreacties. Eerder kreeg ze ook al flinke kritiek over haar relatie met Youtuber Snapking, die negatief in het nieuws kwam. Ze maakte toen een vlog over wat die reacties met haar doen.

Dit keer wil ze zich niet meer op de haatreacties focussen. In RTL Late Night vertelt ze dat ze vooral de positieve reacties leest: “Die geven mij de energie om door te gaan.” Volgens haar zijn er genoeg mensen die het wél leuk vinden. “Als het echt zo slecht was, dan zouden Boef en Frenna er geen remix van maken.”

Humberto Tan heeft nog één belangrijke vraag voor Famke: over welk ‘ding’ zingt ze nu eigenlijk?: “Monnie en sannie zijn Surinaamse woorden. Dus als ik hoor ‘mijn sannie is verraderlijk’ dan denk ik maar één ding…” Famke laat nog even in het midden waar het dan precies over gaat, maar taalkundige Vivien, die toevallig ook aan tafel zat, schiet haar te hulp.

“Sannie betekent ‘ding’ en dat is lekker vaag. Het is een heel handig woord, omdat het zo vaag is. En het is handig om over seks en drugs te praten in vage termen, zodat niemand weet waar je het precies over hebt.”

Eerder hoorden we ook al een parodie op de track van van Youtube-ster :

Facebook Comments