Overig Nieuws

Nieuwe idiote rage met condooms?! Condom Snorting Challenge!

Nieuwe idiote rage met condooms?! Condom Snorting Challenge!

April 3rd, 2018

Van de game naar de lachgaspatronen en van de Ice Bucket naar de Challenge. Niet alles is heel gevaarlijk geweest, maar we kunnen weer een debiele rage aan het lijstje toevoegen: Condom Snorting. Hierin is het de bedoeling dat je een condoom uitrolt, opsnuift en via je mond naar buiten trekt.

De kans op verstikking is bij deze challenge duidelijk aanwezig. Om gezondheidsredenen wordt de challenge dan ook ten strengste afgeraden.

De uitdaging bestaat al een aantal jaren, maar het wordt weer populairder, omdat mensen, vooral jongere volwassenen en , zoeken naar domme trends om verveling tegen te gaan en om bij ‘de groep’ te horen.

Het concept is heel gevaarlijk omdat het condoom gemakkelijk in de neus en de keel kan blijven steken, waardoor de ademhaling wordt geblokkeerd en de challenger kan stikken.

“De neus is verbonden met de achterkant van de mond. De kans dat de soepele rubber omhoog wordt geduwd en in je luchtpijp of longen terechtkomt, is reëel en heeft fatale gevolgen,” verklaarde Dr. Carol Cooper aan het Britse The Sun.

In de meeste video’s kun je de pijn van de challengers zo van hun gezicht aflezen.

Facebook Comments