Overig Nieuws

Schietpartij bij YouTube HQ in California

Schietpartij bij YouTube HQ in California

April 3rd, 2018

De politie van San Bruno (California) is op dit moment massaal aanwezig bij het hoofdkantoor van Youtube voor een ‘active shooter situation’. Volgens de politie zou er zeker één schutter in het zijn. Mensen worden gewaarschuwd bij het pand vandaan te blijven.

Het San Francisco General Hospital heeft laten weten dat er een nog onbekend aantal slachtoffers zijn opgenomen in het ziekenhuis. Er is niks bekend over verwondingen.

Volgens ooggetuigen zou er een feestje gaande zijn bij Youtube en zou de dader – een vrouw – minstens 10 kogels hebben afgevuurd op één van de aanwezigen. Volgens berichten zou het om haar (ex)vriend gaan. De politie doet op dit moment onderzoek en is nog op zoek naar de schutter.

Er waren ongeveer 1700 medewerkers aanwezig in het gebouw. Er zijn al een tijdje geen schoten meer gehoord, wat erop kan duiden dat de dader dood is of is gevlucht.

Update
Bij de schietpartij zijn drie mensen gewond geraakt. Twee vrouwen, één man. Het mannelijke slachtoffer zou de vriend zijn van de schutter. De schutter – een vrouw – heeft vermoedelijk zelfmoord gepleegd.

Facebook Comments