Music News

Man Nicki Minaj klaagt New York aan om ‘sex offender’ registratie

Man Nicki Minaj klaagt New York aan om ‘sex offender’ registratie

5 months ago

Een week nadat hij zelf werd aangeklaagd, dient Nicki Minaj’s man nu zelf een rechtszaak in.

Kenneth Petty klaagt de staat New York aan. Hij wil zijn naam laten verwijderen uit de met ‘sex offenders’. Hij claimt dat hij nooit de mogelijkheid kreeg om tegen de beslissing in beroep te gaan.

Volgens documenten, die TMZ in handen heeft, zou Kenneth nooit op de hoogte zijn gesteld van een verhoor in oktober 2004, terwijl hij vastzat voor poging tot verkrachting. Het verhoor zou hem de mogelijkheid hebben gegeven om zijn verhaal te doen. Een uitnodiging voor dat verhoor werd verstuurd naar een waar hij op dat moment niet verbleef, omdat hij in de gevangenis zat.

Verder zegt Kenneth dat zijn handtekening op documenten is vervalst. Kenneth zegt financieel in de problemen te zijn gekomen door de registratie. Ook werd hij vorig jaar gearresteerd omdat hij zich niet had laten registreren in California, nadat hij verhuisde. Hij wil dat zijn naam nu compleet uit het register wordt verhaald.

Afgelopen week werd bekend dat het slachtoffer dat destijds door Kenneth zou zijn verkracht een rechtszaak start tegen Nicki Minaj en Kenneth Petty. Jennifer Hough claimt dat het koppel geprobeerd had om haar om te kopen en haar zou hebben bedreigd.

Facebook Comments

Mobile & Tablets