Music News

Slachtoffer spant rechtszaak aan tegen Nicki Minaj en Kenneth Petty

Slachtoffer spant rechtszaak aan tegen Nicki Minaj en Kenneth Petty

August 14th, 2021

Nicki Minaj en haar man Kenneth Petty hebben een rechtszaak aan hun broek hangen. zijn voor rechter gedaagd door de vrouw die Kenneth beschuldigde van verkrachting en aanranding.

In 1995 werd Kenneth veroordeeld voor verkrachting en aanranding van Jennifer Hough. Hough zou nu door het tweetal zijn bedreigd. Nicki en Kenneth zouden hiermee willen voorkomen dat Jennifer over de zaak zou gaan praten. Deze zaak was de reden dat Kenneth zich moest registreren als ‘sex offender’ in zijn woonplaats.

officiële aanklacht is ‘intimidatie’ en ‘poging tot omkoping’.

Hough claimt dat bedreigingen toen Nicki en Kenneth in 2018 begonnen met daten. Nicki en Kenneth zeggen dat Jennifer alles verzint om geld te krijgen.

In maart 2020 werd Kenneth gearresteerd. Hij verhuisde met Nicki naar California, maar registreerde zich daar niet als ‘sex offender’. Kenneth sloot onlangs een deal in deze zaak.

Jennifer claimt nu dat Nicki probeerde om haar verklaringen over een verkrachting in te trekken. In ruil daarvoor zou met haar familie naar L.A mogen vliegen op kosten van Nicki. Jennifer weigerde dat en sinds die tijd krijgen zij en haar familie bedreigingen. Het zou zelfs zo ver gaan dat Nicki een half miljoen dollar heeft geboden aan Jennifer’s broer om tegen zijn zus te getuigen.

Facebook Comments