Music News

Lil Twist komt met eigen headphones

Lil Twist komt met eigen headphones

January 13th, 2013

Dr. , 50 Cent en Ludacris gingen hem al voor, maar nu is aan de beurt. Eerder deze week presenteerde de rapper de samenwerking met Nikura USA voor een exclusieve lijn met special edition by Lil Twist’.

De headphones gaan over het algemeen voor redelijk hoge prijzen over de toonbank. Of er goed geluid uitkomt is nog maar afwachten. Over de headphones van 50 en Dre wordt namelijk gezegd dat ze ‘te duur’ zijn voor de kwaliteit die ze hebben. ‘Swag by Lil Twist’ bevatten in-ear phones en headphones, waarbij de in-ears rond de 35 dollar zullen kosten, en de ‘echte’ headphones rond de 100 dollar. Ze zijn wel in verschillende kleuren te verkrijgen.

Volgens de rapper klinken ze precies zoals de headphones die hij in de studio gebruikt. “These headphones will put you right in the studio with me, Lil Twist, and hear exactly what I’m hearing when I make my .”

Twist is bezig met de laatste loodjes van zijn nieuwe mixtape ‘Wake Up’ en werkt ondertussen ook nog gewoon aan zijn Young Money-debuut ‘Don’t Get It Twisted’, die later dit jaar uitkomt.

Facebook Comments