Music News

Komt Meek Mill nog wel naar Nederland?

Komt Meek Mill nog wel naar Nederland?

March 19th, 2013

Aanstaande vrijdag 22 maart staat Meek Mill op het programma in The Sand in Amsterdam. Maar haalt hij dat nog el? De rapper heeft ‘ruzie’ met zijn reclasseringsambtenaar.

Hij zou zijn voorwaarden hebben geschonden door niet te vertellen waar hij naartoe reist. Eén van de voorwaarden is namelijk dat hij zijn ‘probation officer’ laat weten waar hij is. Dat doet hij niet. Daarom moest hij terug naar de rechter.

De rapper was in 2008 betrokken bij een drugs- en wapen-zaak. Hij moest hiervoor acht maanden zitten en kreeg vijf jaar voorwaardelijk. Die gingen in 2009 in. De rapper moet het doorgeven zodra hij verlaat.

Tegen de rechter verantwoordt hij zich. “The problem is that I don’t know,” zei Meek over zijn reisplannen. “It changes every day.” Verder zegt hij graag op te gaan omdat hij bang is dat hij wordt beschoten zodra hij thuis komt. “My best thing is to stay traveling,” zei Meek in het twee uur durende verhoor. “Every time I come back to Philadelphia, someone tries to shoot me or get me back in trouble.” Dit zou samenhangen met het feit dat zijn Maybach Music Group-baas Rick Ross eerder dit jaar werd beschoten.

De rechter deed uiteindelijk geen uitspraak. “You folks are just going to have to work it out.”

Facebook Comments