Music News

Kim Kardashian: “geloof de roddels niet”

Kim Kardashian: “geloof de roddels niet”

May 8th, 2014

Kim Kardashian wil een aantal zaken rechtzetten. Via Twitter liet ze zich uit over de geruchten die werden verspreid dat ze getrouwd zou zijn met . Verschillende media berichtten dat de twee afgelopen weekend in het huwelijksbootje waren gestapt. “Ik zie zoveel verschillende verhalen verschijnen,” zegt ze. “We zijn niet getrouwd.”

Ook wilde ze reageren op een mogelijk aanstaand huwelijk. Ze liet weten dat het huwelijk niet te zien zal zijn in haar eigen realityserie ‘Keeping Up With The Kardashians’. “Je krijgt wel alles te zien tot aan de bruiloft en daarna. We hebben besloten om het dicht bij onszelf te houden en alleen foto’s naar buiten te brengen.”

Een gastenlijst is volgens de brunette ook nog niet bekendgemaakt, hoewel online verschillende lijstjes circuleren. “We hebben zeker geen 1600 mensen gevraagd, zoals ik ergens las. We houden het juist erg klein en intiem.” En niemand heeft de bruidsjurk van de toekomstige bruid nog gezien, beweert Kardashian. “De foto’s die ik zie, zijn oud of bewerkt met Photoshop. Dat is het. Geloof niks van wat je leest, tenzij je het van ons hoort.”

Facebook Comments