Overig Nieuws

iOS7 vanaf 18 september beschikbaar

iOS7 vanaf 18 september beschikbaar

September 11th, 2013

Apple heeft tijdens een de twee nieuwe iPhone-toestellen bekendgemaakt én het nieuwe 7 gepresenteerd. Het bedrijf rolt de update vanaf 18 september uit en is gratis beschikbaar voor iPhone vanaf iPhone 4, de iPad vanaf iPad 2, de iPad mini en de iPad touch.

Het nieuwe besturingssysteem is helemaal aangepast en onherkenbaar ten opzichte van eerdere versies. Het multi-tasken is onder meer verbeterd, icoontjes zijn aangepast en de kleuren en fonts zijn aangepast.

Daarnaast presenteerde Apple de nieuwe toestellen iPhone 5C en iPhone 5S. De iPhone 5S is verkrijgbaar in nieuwe kleuren en heeft een 64-bit chip. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en goud. In het nieuwe toestel zit een vingerafdrukscanner, de Touch ID, die in de thuisknop verwerkt zit.

De iPhone 5C is een goedkoper model. Het toestel is niet gemaakt van glas of staal, maar volledig van plastic. Het toestel draait op iOS 7 en is verkijgbaar in de kleuren wit, blauw, roze, geel en groen. De telefoon kost 59 euro voor een 16 GB model en 699 euro voor een 32 GB model. De iPhone 5S is 100 euro duurder.

Wanneer de nieuwe toestellen verkrijgbaar zijn is niet bekend.

Facebook Comments