Overig Nieuws

Netflix is beschikbaar in Nederland!

Netflix is beschikbaar in Nederland!

September 11th, 2013

Netflix opende vannacht zijn deuren in Nederland. Via de website kunnen gebruikers een account aanmaken en voor een vast bedrag per maand onbeperkt series en films kijken. De eerste maand is .

Het filmaanbod is niet mis. Er werd gedacht dat het aanbod zou tegenvallen, maar dat valt best mee. Zo zijn onder meer Dexter, Prison Break en Homeland te bekijken via de Amerikaanse filmdienst. Er zijn ook speciale kinderprogramma’s te zien. “We zijn blij dat we de toekomst van naar Nederland kunnen brengen,” zegt Reed Hastings, medeoprichter van Netflix. “In Nederland hebben veel mensen breedband, maar ze konden tot vandaag niet optimaal profiteren van hun snelle verbinding. Vanaf vandaag kunnen mensen in Nederland zich abonneren op Netflix en direct altijd en overal series en films kijken, voor een laag bedrag per maand.”

Voor een standaardaccount moet maandelijks bijna 8 euro betaald worden. Betalen kan met iDeal, creditcard of een eenmalige incasso. Voor die 8 euro kun je Netflix op twee devices gebruiken, bijvoorbeeld je computer en je . Er is ook een app voor de PS3 en Xbox 360.

Facebook Comments