Music News

Chris Brown misschien wéér in de cel

Chris Brown misschien wéér in de cel

January 17th, 2015

heeft de van zijn vrijlating weer eens geschonden. De zanger is zonder toestemming naar San Jose gereisd voor een optreden. Zijn advocaat Mark Geragos legt uit dat hij verkeerd geinformeerd zou hebben. “His office incorrectly advised Brown that he didn’t need permission to travel,” aldus een woordvoerder.

Verder had Chris een , waarvoor hij 1000 uur zou moeten hebben geschoffeld eind deze maand. Met nog 200 uur te gaan, gaat hij dat niet redden. Ook daarvoor werd de zanger op de vingers getikt.

De rechter fronste daarna nog eens zijn wenkbrauwen om het feit dat er een vechtpartij uitbrak in de club waar Chris optrad in San Jose. Daarbij raakten vijf mensen gewond. Daarnaast speelt het schietincident in augustus 2014 tijdens de pre-VMA party in Hollywood een grote rol in het besluit van de rechter.

De hoorzitting is op 20 maart. Tot die tijd blijft Chris even vrij…

Opnames
Ondertussen is Chris Brown in L.A. bezig voor de opnames van de clip voor ‘Ayo’ met Tyga. Dat is de eerste single voor hun gezamenlijke ‘Fan of a Fan 2’. Op 28 januari starten ze met hun gezamenlijke tour.

Facebook Comments

Mobile & Tablets