Music News

Chris Brown en Rihanna definitief uit elkaar

Chris Brown en Rihanna definitief uit elkaar

May 6th, 2013

Aan-uit-aan-uit-aan-uit-aan-uit-aan… en toch weer uit. Zo ongeveer is de relatie van Chris Brown gegaan met Rihanna. Na het ‘incident’ een paar jaar geleden gingen de twee uit elkaar en bleven in een strijd hangen. Vorig jaar ging de strijdbijl ten onder en maakte Chris het uit met zijn vriendin Karrueche Tran om bij Rihanna te kunnen zijn.

In de laatste maanden zou het op en neer gaan met de twee. Ze gingen even uit elkaar, om toch weer gespot te worden in romantische sferen. Maar daar is nu definitief een einde aan gekomen… Stiekem wisten we dat vorige maand al.

Afgelopen week vierde Chris zijn verjaardag niet met Rihanna, maar met Karrueche en haar goede vriendin Christina Milian. Het balletje kwam toen weer aan het rollen. In een interview bevestigd Chris dan ook de breuk. “At the end of the day, shawty doing her own thing. She on the road…It’s always gonna be love but I’m just gonna do me. I’m a grown man so I just gotta walk forward.” Ook Rihanna’s leeftijd zou een grote rol spelen: “I can’t really be focused on wifing someone that young.”

Facebook Comments