Music News

Benefietavond 50 Cent: 30 euro opgehaald

Benefietavond 50 Cent: 30 euro opgehaald

August 9th, 2015

Afgelopen vrijdag veranderde Roest Amsterdam in een club. Daar werd een gehouden voor rapper , die zich onlangs moest laten verklaren.

Het begon als een grapje, maar David Unen bedacht met zijn huidgenoot de eenmalige benefietavond voor 50. “Het idee voor de komt van m’n huisgenoot Jeroen.” Met veel muziek van 50 Cent, G-Unit karaoke, een photobooth, 50′s eigen vodka en lolly’s uit de candyshop. Ook staat er een donatiepot, want “ja, het is natuurlijk ook daadwerkelijk een benefiet. Hoewel het misschien meer een hommage wordt,” aldus David.

De opbrengst van de avond komt volledig ten goede van 50 Cent. Maar of dat wel voldoende is, is nog maar de vraag. David en z’n collega-organisatoren hoopten op een eindbedrag van een paar honderd euro. “Ik heb echt geen flauw idee hoeveel we op gaan halen, maar iets in die orde van grote zou leuk zijn.” De avond bracht echter maar een schamele 30 euro op.

Maar dat betekent niet dat mensen niet hun best deden. “Ik loop rond met een donatiepotje. Dus wij brengen die donaties binnen. Wij geven de donaties aan 50. Dus 50 als je kijkt: ‘I’ve got your money nigga, ka-ching”, aldus één van de aanwezigen tegen AT5. Mocht de rapper, die zo’n 170.000 dollar per maand verdient, zijn 30 euro willen hebben dan kan hij zich melden bij de organisatie.

Facebook Comments