Music News

Ariana Grande en Mac Miller uit elkaar

Ariana Grande en Mac Miller uit elkaar

May 10th, 2018

Ariana Grande en Mac Miller zetten er een punt achter. Na bijna twee jaar maken ze een einde aan hun relatie. De reden is dat hun drukke werkschema een relatie niet toelaat.

De twee zullen vrienden blijven en elkaar regelmatig blijven zien, zo staat te lezen in een bericht van bronnen dichtbij de muzieksterren.

In september 2016 werd bekend dat de twee een stelletje waren. Ze hebben veel meegemaakt samen, waaronder de tragische gebeurtenis in Manchester tijdens een concert van Ariana en het benefietconcert dat daarop volgde.

Het is niet bekend wanneer ze precies uit elkaar zijn gegaan. Afgelopen maand liet Mac nog weten erg trots te zijn op de release van haar single ‘No tears left to cry’. “Very proud of this girl right here ❤ Welcome back.” De twee hebben samen ook nog iets gedaan in de muziekwereld. In 2013 maakten ze ‘The Way’ en in 2016 kwam ‘My Favorite Part’.

“He’s great, great, greay guy,” liet Ariana toen los bij Power 106 in 2016. “She’s like the greatest person in the world. She’s like an angel. She’s very nice. She’s a sweet girl.”

Ariana Grande gaat meteen weer door met haar werk, want binnenkort verwachten we de release van haar album ‘Sweetner’.

Facebook Comments

Mobile & Tablets