Music News

Verkeerschaos in Amsterdam Zuidoost door Kwaku

Verkeerschaos in Amsterdam Zuidoost door Kwaku

July 12th, 2014

Kwaku Summer Festival start vandaag in het Bijlmerpark in Amsterdam Zuidoost. Tijdens de festivaldagen is het terrein rondom het festivalterrein beperkt toegankelijk. Alleen bewoners mogen met hun auto gebruikmaken van de parkeerplaatsen rondom de flats. Mensen die niets in de wijken hebben te zoeken en er alleen doorheen willen, kunnen dit de komende weken in het weekend niet.

Bewoners hebben afgelopen weken een brief ontvangen met een voucher voor een parkeerontheffing die zij bij zich moeten hebben. Op verschillende plekken in de wijken rondom het terrein staan verkeersregelaars die auto’s tegenhouden om ervoor te zorgen dat festivalbezoekers geen gebruik kunnen maken van de parkeerplaatsen van bewoners. Mensen met een voucher krijgen na controle een sticker op de auto waarmee zij door de afzettingen kunnen.

De van het festival en stadsdeel Zuidoost hebben afspraken gemaakt om de overlast voor de omgeving zo klein mogelijk te houden. Desondanks kan het voorkomen dat tijdens het festival zich toch zaken voordoen die tot overlast in de omgeving leiden. Overlast kan aan de gemeente en de organisatie gemeld worden via het telefoonnummer 14 020 of via algemeen@kwakusummerfestival.nl.

Kwaku is ieder weekend tot en met zondag 10 augustus.

Facebook Comments