Overig Nieuws

Poolse Ania Lisewska wil seks met 100.000 mannen

Poolse Ania Lisewska wil seks met 100.000 mannen

August 24th, 2013

is vastberaden en wil de komende tijd niets liever dan 100.000 mannen afwerken. De 21-jarige Poolse chick wil hiermee een plek in de geschiedenisboeken krijgen.

“Ik wil mannen uit Polen, Europa en de hele ,” zegt ze op haar Facebook pagina. “Ik ben dol op seks, lol en mannen.” In mei is Ania begonnen met haar seksmarathon en ze is hard op weg. Inmiddels heeft ze geneukt met bijna 400 mannen. “In Polen rust er nog steeds een taboe op het onderwerp seks. Iedereen die zijn seksuele fanatasie wil verwezenlijken wordt er als hoer of geestesziek bestempeld.”

Zo’n vrijpartij moet echter niet lang duren. “Afhankelijk van het aantal kandidaten op die dag duurt het slechts 20 minuten,” bekent ze. Op haar eigen website houdt ze alles bij.

Afgelopen week werd de Facebook pagina van de Poolse gehackt. De hacker plaatste het bericht dat ze HIV zou hebben. “Ik ben zeer verdrietig. Ik heb zojuist de resultaten van mijn bloedonderzoek gekregen. Ik ben geïnfecteerd. Het spijt me dat ik mijn project voortijdig moet afbreken en ik wil graag mijn excuses aanbieden aan de vrouwen in Polen.” Dat is dus niet waar, en ze gaat gewoon vrolijk door…

Facebook Comments