Music News

Musiq Soulchild komt naar Nederland

Musiq Soulchild komt naar Nederland

March 13th, 2013

Musiq Soulchild komt naar Nederland! De door R&B- en soul-liefhebbers gerespecteerde artiest, wordt geprezen om zijn continue kwaliteit, sterke melodieën en onmiskenbare hoge tonen.

De 35-jarige R&B-ster komt op vrijdag 24 mei helemaal uit Philadelphia naar Nederland voor een eenmalig optreden in in Amsterdam.

Na zijn hitsingle ‘Just Friends’ is Musiq Soulchild niet meer weg te denken uit de internationale soul– en R&B-scene. Hoewel het muzikale genie in Nederland nog niet zo’n grote bekendheid heeft, maakt Taalib oftewel Musiq Soulchild, al meer dan 10 jaar muziek en mixt hij op succesvolle wijze R&B met soul, funk, alternative, blues, jazz en hiphop. Hierbij zijn iconen als Stevie Wonder, James , Billie Holiday en Ray Charles zijn grote inspiratiebronnen.

En dat heeft hem het nodige opgeleverd, want voor zijn single ‘’ heeft hij een Grammy nominatie voor Best Male R&B Vocal Performance ontvangen. Ook zijn duet ‘IfULeave’ met Mary J. Blige is beloond met een Grammy-nominatie voor Best R&B Performance By A Duo or Group.

De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag 15 maart om 10:00 uur via de website van de Melkweg, Service Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Facebook Comments