Music News

LIVE: Beyonce met Destiny’s Child op Coachella

LIVE: Beyonce met Destiny’s Child op Coachella

April 15th, 2018

Beyonce heeft gisteren fans verrast met een spectaculair optreden op Coachella, een van de grootste festivals ter wereld. Sinds het optreden is #Beychella trending op Twitter.

Ze zong ‘Crazy In Love’ terwijl ze werd begeleid door een enorm orkest en een dansgroep. Later kwam ze nog met een optreden van ‘Lift Every Voice’, ook wel bekend als het ‘black national anthem’ .Het gebruik van citaten uit de wereldberoemde speech Who Taught You to Hate Yourself van de burgerrechtenactivist Malcolm X maakte haar optreden compleet, zeggen recensenten.

Grootste verrassing was nog wel het optreden van de zangeres met haar oude bandgenoten van Destiny’s Child, de groep waar BeyoncĂ© mee doorbrak, maar in 2005 uit elkaar viel. Kelly Rowland en Michelle Williams zongen op het podium samen met BeyoncĂ© hun hits uit de jaren 90: Soldier, Say My Name en Lose My Breath. Ook met haar man Jay-Z en haar zus Solange Knowles gaf de zangeres een optreden.

Beyonce staat in de zomer twee keer in de Amsterdam Arena met Jay-Z. Op Coachella treden dit jaar onder andere San Holo, Deorro, Alan Walker, French Montana en Wizkid op.

Coachella is ook live te volgen op Youtube.

Facebook Comments