Music News

Kanye West boos op productie Billboard Music Awards

Kanye West boos op productie Billboard Music Awards

May 24th, 2015

Vorige week zondag werden de uitgereikt. was één van de optredende artiesten, maar televisiekijkers kregen daar weinig van mee. Daar is de rapper boos over.

Tijdens zijn optreden werd het op televisie vanwege grof taalgebruik meerdere keren uitgezet. heeft het over ‘zwaar overdreven censuur’. “Het is belachelijk dat artiesten in 2015 nog steeds moeten vechten tegen onredelijke censuur,” zegt hij tegen E! News.

De rapper verontschuldigt zich tegenover de televisiekijkers, omdat ze “niet van het optreden konden genieten op de manier die hij voor ogen had”.

In het volgende filmpje is te horen dat het geluid steeds werd uitgezet. Bovendien is te horen hoe hij werd uitgejouwd tijdens zijn optreden. Ook Kendall en Kylie Jenner kregen geen warm welkom toen zij op het podium stonden om hun zwager Kanye aan te kondigen.

Niet alleen Kanye stond op het podium. Ook konden kijkers voor het eerst sinds 1998 ‘genieten’ van Mariah Carey en ook Britney Spears stond weer op het Billboard-podium. Dat was in 2011 voor het laatst.

Facebook Comments