Music News

Jeukvogel dropt meesterlijke parodie op FamkeLouise’s OP ME MONNIE

Jeukvogel dropt meesterlijke parodie op FamkeLouise’s OP ME MONNIE

November 27th, 2017

We kennen allemaal ondertussen wel de hit ‘Op Me Monnie’ van niemand minder dan Youtube-fenomeentje FamkeLouise. Ze is door Snapking – haar vriendje – naar voren geschoven om dat te redden dat hij niet meer kan doen: zijn carrière. De jongen werd eerder ontslagen bij RTL voor het uitschelden van een Chinese fastfoodmedewerker én werd op de vingers getikt voor zijn 0900-scam ‘Bel Snapking’.

Waar Metro in juli al zei “Snapking wordt al veel langer uitgekotst”, doet zijn vriendin het wat dat betreft een stuk beter en dropte onlangs haar single ‘Op Me Monnie’. Op internet barst het van de parodieën, maar die van Jeukvogel (Bas van Teylingen) en Sophie Ousri is toch het best. Check OP ME PONNIE (Pony) hieronder:

Facebook Comments