Music News

Eigenaar Club ABE looft 30k uit voor aanhouding dader

Eigenaar Club ABE looft 30k uit voor aanhouding dader

October 4th, 2017

De eigenaar van Club ABE, de club die in augustus werd gesloten op last van de , looft 30.000 euro uit voor de persoon die de dader weet aan te wijzen die een handgranaat achterliet bij de club.

De politie heeft nu ook beelden vrijgegeven van de man die de handgranaat ophing aan de deur in de nacht van 23 op 24 augustus. Op de beelden is te zien hoe een man even voor vier uur naar de deur van de club loopt. Eerst plakt hij de handgranaat op het raam met tape. Voordat hij vertrekt, kijkt hij nog even of het explosief goed vastzit maar dan valt de granaat. De man komt terug, pakt het explosief op en even lijkt het of hij vertrekt. Maar dan hangt hij het explosief alsnog aan de deur van de club.

De granaat werd uiteindelijk in de vroege morgen gevonden door medewerkers van de reinigingsdienst. Zij schakelden de politie in, die de straat enige tijd heeft afgesloten. Ook werden er uit voorzorg verschillende woningen en winkelpanden ontruimd.

De eigenaar heeft zijn club meteen na het incident voor een week gesloten. De sluiting is inmiddels omgezet in een sluiting voor onbepaalde tijd door burgemeester Van der Laan. Vanaf het begin is de eigenaar van de club er 100% zeker van dat de dader zomaar een geweigerde bezoeker van de club zou kunnen zijn.

Facebook Comments

Mobile & Tablets