Music News

Chris Brown aangeklaagd voor verkrachting

Chris Brown aangeklaagd voor verkrachting

January 28th, 2022

Chris wordt aangeklaagd door een vrouw die zegt door hem te zijn verkracht. De zanger zou de vrouw daarvoor eerst gedrogeerd hebben.

De onbekende vrouw, die zichzelf omschrijft als danseres, model, zangeres en choreograaf, zegt dat het voorval zich voordeed op Diddy’s priveboot op Miami’s Star eind december. In documenten claimt de vrouw dat Chris haar een drankje had gegeven. Ze begon zich niet goed te voelen.

Daarna merkte ze dat Chris haar arm vastpakte, haar naar een slaapkamer bracht en de deur op slot deed. Daarna zou hij haar hebben gezoend en uitgekleed. Ze zou hebben gezegd dat hij moest stoppen, maar daar luisterde hij niet naar. Nadat Chris klaar was zei hij “I’done.”

In de aanklacht zegt de vrouw ook dat Chris haar de volgende dag een bericht stuurde en haar aandrong om de morning after-pil te slikken. Volgens de advocaat van de vrouw heeft ze het voorval niet eerder gemeld omdat ze zich schaamde.

De vrouw wil 20 miljoen dollar aan schadevergoeding zien. Ze claimt onder meer ernstige emotionele schade te hebben opgelopen.

Facebook Comments