Music News

6ix9ine huurt meer bewaking in voor familie

6ix9ine huurt meer bewaking in voor familie

February 3rd, 2019

verhoogt de beveiliging van zijn familie nadat hij bekende schuldig te zijn aan meerdere misdaden. Sinds zijn arrestatie in november is de beveiliging van zijn moeder al opgeschaald.

De rapper heeft in de zaak een schuldbekentenis afgelegd in ruil voor strafvermindering. Ook heeft hij meerdere namen genoemd die bij de zaken betrokken zijn. 69 is bang dat iemand wraak wil nemen en zijn familie iets wil aandoeen.

“6ix9ine has the means to pay for his family’s private security, so the government expects the money to come out of [his] pocket to protect his closest family members,” zegt ’s advocaat. Hij zegt verder dat de autoriteiten zullen meehelpen als blijkt dat de beveiliging niet kan betalen.

De moeder van zijn kind heeft haar eigen beveiliging ingehuurd om haar en haar 3-jarige dochter te beschermen. “He made his bed, now he has to lie in it. But he didn’t think how it’s going to affect others. He’s only thinking about himself in this situation. I’m left to pick up the pieces of whatever mess he’s made.”

Facebook Comments