Music News

50 Cent neemt G-Unit mee naar Nederland

50 Cent neemt G-Unit mee naar Nederland

July 11th, 2018

50 Cent neemt in september G-Unit mee naar Ahoy in Rotterdam. De rapper viert hiermee de 15de verjaardag van zijn debuutalbum ‘Get Rich Or Die Tryin’.

Eerder dit kondigde 50 aan een Europese tour te doen langs zeven stadions. Zijn studioalbum bracht hem van de straat naar de top nadat hij ontdekt werd door Eminem en Dr. Dre. Het album bracht een hele reeks hitsingles voort, waaronder het met een platina plaat bekroonde ‘In Da Club’, ‘P.I.M.P’ en ’21 Questions’. Het album werd geproduceerd door Eminem en Dr. Dre zelf en vormde de inspiratie voor een filmbiografie met dezelfde naam.

Naast 50 Cent zullen ook zijn medeleden uit G-Unit optreden. Het hiphopcollectief bracht ook 15 jaar geleden hun debuutalbum uit, ‘Beg for Mercy’, waar wereldwijd meer dan 4 miljoen exemplaren van over de toonbank gingen. In 2003 stonden ze aan de wieg van het immens populaire kledingmerk G-Unit. De rappers hebben ook een openbare stichting opgericht die subsidies verstrekt aan non-profitorganisaties die zich bezighouden met het helpen van gemeenschappen met lage lonen en weinig middelen.

Kaarten zijn nu te koop via https://nvite.com/community/50centtour.

Facebook Comments