Music News

Zoon Usher in ziekenhuis na ongeval in zwembad

Zoon Usher in ziekenhuis na ongeval in zwembad

August 7th, 2013

’s zoon Usher Raymond V ligt in het ziekenhuis na een ongeluk in Usher’s zwembad. Afgelopen maandag rond 14:00 uur lokale tijd werd het -jarige jongetje naar het ziekenhuis vervoerd. Usher was zelf niet thuis.

Het kind was aan het spelen in het zwembad met zijn tante en zag een zwembadspeeltje in de afvoer van het zwembad. De afvoeren in Amerika zijn anders en onveiliger dan die wij die kennen. De jongen wilde het speeltje uit de afvoer halen, maar zijn arm werd naar binnen gezogen en kwam klem te zitten, onder het water. Zijn tante sprong het zwembad in om zijn arm te bevrijden, maar dit mislukte. Nadat ze hulp had ingeroepen van twee mannen die bij het huis aanwezig waren, werd hij alsnog bevrijdt.

Het jongetje was buiten bewustzijn en werd direct naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn longen zaten vol met water, maar op dit moment gaat het weer goed met hem.

Usher en familie heeft vaker te maken gehad met ongelukjes in het zwembad. Zijn 11-jarigte stiefzoon Kile overleed vorig jaar nadat hij fataal werd geraakt met een jet-.

swimming-pool-skimmer

Facebook Comments

Mobile & Tablets