Music News

Puerto Rican Reggaeton Party is back in The Sand

Puerto Rican Reggaeton Party is back in The Sand

March 18th, 2013

PRRP is back! Op 12 april gaat het gebeuren in The Sand in Amsterdam: Puerto Rican Reggaeton Party! Of je er nou één keer bij was, of alle keren, of als je misschien nu pas gaat beleven hoe wij feesten, één ding is zeker: Je moet zorgen dat je op 12 april in The Sand bent!

De beste reden is natuurlijk de live-show van niemand minder dan hot nieuw reggaeton talent (jawel, Bayamon, Puerto Rico): Farruko. Je kent hem ongetwijfeld van zijn hits als Va A Ser Abuela, Titerito en Dime Que Hago. Met zijn melodische reggaeton past hij in de jonge stroom reggaetonero’s die het stokje snel overneemt van oude gedienden als Daddy Yankee. Laatstgenoemde stond dan ook te popelen om de collabo Hoy met Farruko op te nemen. Zijn jonge leeftijd en zijn snelle ‘rise to fame’ hebben hem dan ook de bijnaam The Most Famous Rookie (TMFR) opgeleverd.

De tweede reden is het geweldige voorprogramma. Als eerste MC A en Keizer. Met Te Amo waren ze de eerste nummer één in 2013 en met hun zoete woorden zullen deze heren menig vrouwenhart laten smelten.

Als tweede Alexis ‘el loco’. Zijn zegt eigenlijk al genoeg: deze Colombiaan is gek! Desondanks weet hij met Sabrosura iedereen aan het dansen te krijgen omdat het een aanstekelijk nummer is met een lekkere beat. Je zal dan ook zeker niet stil kunnen blijven staan!

En als laatste voormalige Caribbean ConneXXion, nu First Class met hun hit ‘No parlo valenciano’.
Als je nu nóg niet overtuigd bent, hebben we als laatste troef niet één, niet twee, niet drie, maar 11 (!) DJ’s uit binnen- en buitenland met als topper DJ Sosa, die aan de wieg van Puerto Rican Reggaeton Party stond. Verder ook sets van DJ Edwin, DJ El Chaval en DJ Chen.

Hou Hot Jamz in de gaten, want je maakt vanaf deze week kans op tickets voor Puerto Rican Reggaeton Party in The Sand!

Facebook Comments