Music News

Politie onderzoekt mishandeling en ontvoering door Soulja Boy

Politie onderzoekt mishandeling en ontvoering door Soulja Boy

6 months ago

is person of interest in een onderzoek naar mishandeling en ontvoering van een vrouw.

Anonieme bronnen vertelden TMZ dat ene Kalya, die blijkbaar zou daten met Soulja, bij de rapper was dit weekend. Vrijdag- op zaterdagnacht zou er ruzie zijn ontstaan en wilde weggaan. Ze zou bij het wegrijden iets hebben geraakt waarna Soulja’s assistent ruzie zou hebben gemaakt met en er ontstond een vechtpartij.

Soulja zou de vechtpartij hebben proberen te stoppen, maar Kayla claimt dat ze door hem geslagen en geschopt is. Ze zou daarna in een garage zijn vastgebonden en werd daar zes uur vastgehouden. Toen ze die ochtend weer werd losgemaakt deed ze aangifte en reed naar het ziekenhuis waarna ze gebroken ribben leek te hebben.

Volgens de autoriteiten loopt er nu een onderzoek naar de mishandeling en de ‘vrijheidsberoving’ waarvan Kayla Soulja Boy beschuldigt.

Soulja Boy zit momenteel nog in een vijf-jarige voorwaardelijke straf voor een wapendelict. Zijn manager zegt dat hij nog geen contact heeft gehad over dit incident, maar dat er niets van klopt omdat “Soulja mij anders wel had gebeld”.

Facebook Comments