Music News

MTV EMA’s volgend jaar naar Rotterdam

MTV EMA’s volgend jaar naar Rotterdam

October 26th, 2015

De EMA’s komen na korte tijd weer naar Nederland! Volgens jaar worden de Europese prijzen uitgereikt in Rotterdam. jaar later staat MTV weer met de awardshow in de havenstad. In 197 werden de awards al eens uitgereikt in Rotterdam. Toen werd de show gepresenteerd door Ronan Keating. The Prodigy ging er met drie prijzen vandoor.

In 2013 werden de MTV-prijzen nog uitgereikt in de Ziggo Dome in Amsterdam. “Rotterdam is een dynamische en op jongeren gerichte stad. We kunnen niet wachten op deze kans om de diversiteit, energie en passie van de Nederlandse MTV-fans te laten zien,” aldus managing director Magnus Kastner van het moederbedrijf van MTV.

Ook in Rotterdam zijn trots om wederom host te zijn van de show, zo laat de Rotterdamse cultuurwethouder Pex Langenberg weten. “De MTV Awards passen goed bij Rotterdam en ons evenementenbeleid waar ‘Jonge stad’ een thema is. De komst van dit fantastische muziekevenement draagt bovendien bij aan de internationale profilering van Rotterdam als festivalstad.”

Zondagavond werden de MTV EMA’s van dit jaar uitgereikt in Milaan.

Facebook Comments