Music News

Demi Lovato’s vrienden wisten van problemen

Demi Lovato’s vrienden wisten van problemen

July 25th, 2018

Demi Lovato’s overdosis kwam niet als een schok voor haar naasten. Volgens bronnen dichtbij de zangeres zou ze de afgelopen weken aan het vechten zijn tegen de drugsverslaving.

Lang voor de release van ‘Sober’, waarop ze haar fans uitlegt weer een terugval te hebben, blijkt ze alweer aan de geraakt te zijn. De afgelopen dagen betrof een hoogtepunt, waaraan gisteren een einde kwam. Demi werd bewusteloos gevonden.

Eerder deze maand zou ze ruzie hebben gehad met haar coach. Ze zou hem hebben beschuldigd van verraad.

Het lukte Demi voor sommige om de problemen te verstoppen. Een aantal van haar vrienden zou helemaal niets in de gaten hebben gehad. Demi was bij een aantal van vrienden over de vloer de afgelopen week en daar was niets aan de hand. Ook zou niet te merken zijn dat ze weer aan de zat.

Demi Lovato werd gisteren bewusteloos gevonden en overgebracht naar een ziekenhuis. Door ambulancepersoneel werd ze behandeld met Narcan. Dat middel wordt gebruikt bij een overdosis om de bijwerken ervan te verminderen. Volgens autoriteiten zou het om heroïne gaan, maar een bron dichtbij Demi zegt dat dat niet zo is.

Facebook Comments