Music News

DEMI LOVATO IN ZIEKENHUIS NA OVERDOSIS DRUGS

DEMI LOVATO IN ZIEKENHUIS NA OVERDOSIS DRUGS

July 24th, 2018

Demi Lovato is vandaag met spoed naar een ziekenhuis overgebracht na een overdosis drugs. Het zou om heroïne gaan. De zangeres werd volgens autoriteiten ongeveer een uur geleden bewusteloos gevonden. Haar toestand is onbekend.

Toegesnelde ambulancemedewerkers gaven Demi Narcan, wat de werkbare stof bij drugs, en voornamelijk een overdosis, moet verminderen.

Demi is geen vreemde met drugs. In 2011 zou ze zijn behandeld voor een verslaving en leed ze aan boulimia, bipolaire stoornis en zelfmoordneigingen. De behandeling leek toen te helpen.

Afgelopen maand bracht ze nog het nummer ‘Sober’ waarin ze uitlegde dat ze weer was gaan gebruiken. “Mama, I’m so sorry I’m not sober anymore / And daddy please forgive me for the drinks spilled on the floor. And I’m sorry for the fans I lost who watched me fall again / I wanna be a role model, but I’m only human.”

Demi was gisteravond op een verjaardagsfeest van een vriend in West Hollywood. Ze plaatste een foto op Instagram waarop ze er nog happy uit zag.

911 call
Beluister hier de noodoproep van de centrale naar de ambulance.

Facebook Comments